19-11-2005

Net als vorig jaar speelde Saint Anthony weer bij de intocht van Sint Nicolaas in de Utrechtse wijk Zuilen. Onder een stralend zonnetje werd een rondwandeling van een klein uurtje gemaakt, waarbij de sinterklaasliedjes weer veelvuldig werden gespeeld. Het was het in Zuilen weer net zo gezellig als bij eerdere optredens daar.
 

17-11-2005

De gemeentesecretaris van Wijk bij Duurstede gaat met de VUT en krijgt van zijn collega's een afscheidsfeest aangeboden. drie leden van Saint Anthony begeleidden het college van B&W bij hun act, waarbij het toepasselijke (zelfgeschreven) lied John William werd opgevoerd.
 

17-09-2005

Op een informatiemarkt in Zeist had de band een kraam, waar Sandra de bezoekers informatie over onze vereniging verstrekte. Daarnaast speelden een aantal van onze pipers een optreden op deze markt. In een heerlijk zonnetje wisten zij het publiek uitstekend te vermaken.

17-09-2005

Een miniband van Saint Anthony verzorgde wederom een optreden bij Reinaerde in Woudenberg. Het enthousiaste publiek wist dit optreden zeer te waarderen, waardoor we allemaal een bijzonder gezellige middag hadden.
 

10-09-2005

Dit jaar waren de weergoden de organisatoren van het Schots Weekend in Alden Biesen welgezind. Net als in voorgaande jaren was dit weer een gezellige dag met veel pipe bands. Met een negende plaats was de uitslag niet helemaal wat we hadden gehoopt, dus het winterseizoen kan weer gebruikt worden om alle aandachtspunten te verbeteren.

07-09-2005

Het Fraterhuis Sint Jozef in Zeist nodigde een delegatie van Saint Anthony uit voor een optreden tijdens hun vakantieweek. op een zonovergoten terras genoten de fraters van een optreden van Els, Arie, Elly en Herman. Ook de uitleg over onze muziek, het instrument en onze kleding werd geïnteresseerd beluisterd.
 

04-09-2005

Op de open dag van de bibliotheek in Tiel hadden we een kraam op de verenigingsmarkt en werd door de band een optreden verzorgd. Omdat het koopzondag was en dus veel publiek in de stad liep, werd ook nog in de winkelstraten van Tiel opgetreden.
 

21-08-2005

Na maanden oefenen op diverse nieuwe tunes togen een flink aantal leden van Saint Anthony om (ook weer als onderdeel van de Holland Massed Pipes & Drums) in Edinburgh deel te nemen aan PipeFest 2005. Samen met meer dan 10.000(!) pipers en drummers uit de hele werled werd een geslaagde recordpoging gedaan en een inzameling gedaan voor goede doelen. De reis en het massale optreden waren iets om nooit te vergeten.

19-08-2005

Heroen Roose, één van onze leden, die helaas al een aantal jaren niet meer speelt wegens zijn drukke werkzaamheden, trad in het huwelijk met zijn Juliette. Herman en Gerrit zorgden voor de muzikale omlijsting bij het stadhuis in Amersfoort.
 

22-07-2005

Een aantal leden van Saint Anthony maakte ook dit jaar weer deel uit van de Holland Massed Pipes & Drums tijdens de grote intocht van de wereldberoemde Nijmeegse Vierdaagse. Ook dit jaar weer een indrukwekkend schouwspel.
 

02-07-2005

Rond verzorgingshuis Reinaerde werd een zomerfeest georganiseerd met spellen, eten, drinken en veel muziek. Helaas liet het weer de organisatoren een beetje in de steek. Toch gaan we graag nog een keer terug voor een optreden, want het was er erg gezellig.

18-06-2005

De Eerste Goudse Afslankclub vierde haar 25-jarig bestaan met een heuse markt en optredens van Saint Anthony en de plaatselijke harmonie. De band maakte een mooie rondwandeling door een deel van Gouda en trad op op de markt.
 

09-06-2005

Saint Anthony was dit jaar uitverkoren om als voorste band met de wandelaars van de avondvierdaagse Culemborg binnen te marcheren. Er was grote belangstelling van duizenden wandelaars en toeschouwers
 

04-06-2005

Mevrouw Reinders uit Maarn vierde haar verjaardag met een tuinfeest. Een quintet van Saint Anthony verraste haar met een optreden.
 

28-05-2005

's-Avonds hebben we in Eindhoven deelgenomen aan de Avond van de Blaasmuziek, ter ere van het 50-jarig jubileum van de dirigent van Koninklijke Harmonie Pieter Aafjes te Culemborg. We hebben voor het Frits Philips theater gespeeld voor aanvang en openden de voorstelling in de zaal met Highland Cathedral, samen met de harmonie.

28-05-2005

Op de competitie in Lisse hebben we dit jaar met één selectie gespeeld. We eindigden op de 4e plaats van 9 deelnemende bands in graad 4.
 

14-05-2005

Als voorbereiding op de competitie werd een extra repetitie ingelast, met aansluitend een barbecue. Na een aantal uren spelen zat het serieuze gedeelte er op en werd tijdens een woordje van de voorzitter Jan-Willem van Schaik geëerd met zijn 25-jarig lidmaatschap. Uiteindelijk werd de barbecue aangestoken en deed iedereen zich tegoed aan de heerlijkheden. Na de barbecue werd door een aantal nog de overige instrumenten opgepakt om lekker wat folkmuziek te maken.

08-05-2005

Met medewerking van de Red Rose of Lochbuie Pipe Band hebben we deelgenomen aan de Streetparade van Delft. Door de samenwerking stond er een prachtige band.

05-05-2005

In Driebergen werd ter ere van de bevrijdingsfeesten een groot aantal legervoertuigen verwacht op het evenemententerrein. Aangezien de voertuigen nogal lang op zich lieten wachten, speelden wij vooraf en nadat de voertuigen weer waren vertrokken.

05-05-2005

Rond de middag speelden we ter ere van 60 jaar bevrijding in IJsselstein, waar we voor een grote stoet legerauto's uit liepen. Ook een grote groep veteranen liep mee in het gedeelte waar het defilé werd afgenomen.

30-04-2005

In Utrecht begeleidde een flinke delegatie van Saint Anthony de lampionnenoptocht door de wijk Zuilen.

23-04-2005

Het gemeentebestuur van Wijk bij Duurstede bood de dragers van een ridderorde een gezellige avond aan. Natuurlijk mag op een dergelijk feest een optreden van Saint Anrthony Pipe Band niet ontbreken!
 

16-04-2005

De Rode Kruis Bloesemtocht is een groots evenement met vele duizenden wandelaars. Wij speelden in Deil en liepen van daaruit een klein stukje van het wandeltraject. Helaas werd het weer erg slecht, waardoor we het tweede gedeelte van ons optreden in de plaatselijke muziektent moesten spelen.
 

09-04-2005

Een optreden samen met de TPG Brassband in Utrecht. Met deze band hebben we ook samen gespeeld op ons jubileumconcert in 2002. Altijd weer leuk om samen met een orkest mooie muziek te maken.
 

05-04-2005

Onze drummer Geurt van Leeuwen is 25 in jaar in dienst bij zijn werkgever: AGIS Zorgverzekeringen. Dat was natuurlijk een feestje met collega's waard. Een delegatie van de band verraste hem en de andere aanwezigheden met een optreden.

31-03-2005

Onze oprichter Gerrit Reurink gaat met de VUT! Hij krijgt van zijn werkgever een afscheidsreceptie aangeboden, waar uiteraard een optreden van Saint Anthony op het programma staat.
 

 

Terug naar geplande optredens     home

Last update January 30, 2012