09-12-2006  
De band werd uitgenodigd om de muzikale omlijsting te verzorgen voor een huwelijksvoltrekking. Het bruidspaar maakte in en rijtuig een indrukwekkende entree over de oprijlaan van Kasteel Ophemert, vooruitgegaan door Saint Anthony Pipe Band.
18-11-2006  
Een gezellig optreden bij Reinaerde in Woudenberg. We zijn hier al vaker geweest en elke keer weer is ons optreden een groot succes. Dit jaar waren we de muzikale begeleiding bij de intocht van Sint Nicolaas.
 
 
11-11-2006  
Carnavalsvereniging De Pijnpinters nam op de elfde van de elfde traditioneel afscheid van de scheidende Prins Balmoral. Bij een Prins met zo'n naam mag een pipe band natuurlijk niet ontbreken!
29-09-2006  
Een gezellig optreden in Salvia, een huis voor verstandelijk gehandicapten in Driebergen.
 
 
28-09-2006  
Deze dag zal voor altijd in ons geheugen gegrift blijven. Ons gewaardeerd lid en hoffotograaf Henk van den Boogaard werd vandaag begraven. Herman had de eer om Henk met de tonen van Flowers of the Forest naar zijn laatste rustplaats te mogen begeleiden. Daarna nam de band afscheid van Henk met een emotionele Amazing Grace. Lees verder...
08-09-2006  
De intocht van de eerste avondvierdaagse in Nieuwendijk werd dit jaar muzikaal begeleid door twee muziekgezelschappen. Een salsadrumband en Saint Anthony Pipe Band. Het werd een gezellige avond, met heerlijk weer en een gezellig publiek langs de kant van de weg.
 
 
26-08-2006  
Golfclub De Batouwe had haar jaarlijkse golfweek dit jaar het thema Schotland meegegeven. Herman verzorgde daar de hele week solo optredens en de band speelde op de afsluitingsdag een optreden.

De golfbaan zorgde voor een prachtige entourage waar een pipe band zich als vanzelf thuisvoelt.

23-06-2006  
Onze Pipe Major Els de Jong neemt, na 31 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs, afscheid van haar school met een afscheidsreceptie.

En een feest is geen feest, als Saint Anthony niet is geweest!

15-06-2006  
Net als vorig jaar heeft de band de intocht van de avondvierdaagse in Culemborg muzikaal begeleid. Meer dan 2900 wandelaars werden door diverse muziekgezelschappen ondersteund. Saint Anthony liep voorop in de stoet. Ook dit jaar was er weer een flinke menigte toeschouwers.
 
 
13-05-2006  
Geen optreden, maar wel een jaarlijks terugkerende traditie binnen de band is de barbecue. Ook dit jaar weer een gezellig samenzijn.
12-05-2006  
Ter ere van het 100-jarig bestaan van Harmonie St. Caecilia werd in Schalkwijk het Kromme Rijn Festival georganiseerd. 13 pipers van Saint Anthony marcheerden spelend door het dorp om het festival te openen.
29-04-2006  
Ook dit jaar waren we weer present bij de lampionnenintocht ter ere van Koninginnedag in Zuilen. Zoals gewoonlijk in zuilen een enthousiast publiek en een lange rij kinderen met mooie lampionnen achter de band aan door de wijk. Wat ons betreft een traditie die in ere gehouden moet worden!
 
 
21-04-2006  
Roel de Jonge gaat na een lange carrière bij de politie met de VUT. Hij kreeg een afscheidsreceptie aangeboden in Kasteel Wijchen en wij mochten hem daar naar toe begeleiden vanaf het politiebureau. Het werd een mooie wandeling met Roel in de cabrio, onder begeleiding van een heleboel collega's. In het kasteel hebben we nog een mooi optreden verzorgd samen met de politiekapel. Al met een al een gezellige middag, niet in het minst door de samenwerking met Herivvarda P&D en Clan Lamont PB, waardoor we met maar liefst 27 personen konden optreden!

Voor meer foto's zie: www.henkbaron.nl

 

02-04-2006  
Het eerste optreden van dit jaar was een thuiswedstrijd. Op het kasteel in wijk bij Duurstede werd een Lentefestival georganiseerd, waar diverse plaatselijke muziekgezelschappen optraden. we stonden geprogrammeerd tussen een punkband en het shantykoor. Een gezellige middag in een lekker lentezonnetje.
 
 

 

Terug naar geplande optredens     Home

Last update January 30, 2012