11-11-2007 Mooi concert van Fanfare Juliana in de RK kerk in Rossum, waar wij als verrassing voor het publiek een intermezzo mochten verzorgen. Mooi optreden in een gezellige sfeer.
08-09-2007 Een leuk optreden op een braderie in Brussel. De reis werd gemaakt met de bus waarin prinses Maxima regelmatig reist, gereden door de langstrijdende buschauffeur van Nederland. Al met al een bijzonder gezellige dag.
 
27-07-2007 Ons trouwe lid Ton is maar liefst 50 jaar getrouwd met zijn Joukje en zij vierden dat met een gezellige dag in Bunnik. Natuurlijk mocht een optreden van Saint Anthony niet ontbreken.
13-07-2007 Met z'n allen met de bus naar Soissons in Noord-Frankrijk. De reis was langer dan het optreden, maar desalniettemin hebben we een leuke streetparade gespeeld. En als afsluiting nog een schitterend vuurwerk voor de franse nationale feestdag op de koop toe.
07-07-2007 Een leuk optreden op de Schapenmarkt in Langbroek. Het weer werkte wederom goed mee en het publiek was enthousiast. Zeker voor herhaling vatbaar.
24-06-2007 In Revalidatiehuis De Basis in Doorn speelde Saint Anthony voor een enthousiast publiek.
15-06-2007 Een feestelijke trouwdag voor Raymond en Saskia in Soest. Saint Anthony begeleidde dit bruidspaar van hun huis naar het gemeentehuis.
14-06-2007 Helaas gooiden de weergoden roet in het eten voor de organisatoren van de avondvierdaagse in Culemborg. Door hevige regenval en zwaar onweer was men genoodzaakt de feestelijke intocht af te gelasten. Alle deelnemers en muziekgezelschappen moesten onverrichter zaken weer naar huis terug.
26-05-2007 Weer een oude traditie in ere gehouden. Wij mochten wederom acte de presence geven op de taptoe tijdens het Pinksterfestival in Lienden. Net als voorgaande jaren een leuke rondwandeling door het dorp en een prima bezochte en goed gewaardeerde taptoe op het dorpsplein.
06-05-2007 Scottish Sunday is een fantastisch succes geworden! Kasteel Duurstede was de hele dag het schitterende toneel van onze Schotse markt, diverse optredens van de band en van onze "goede buren" het Wijks Shantykoor "Tussen Rijn en Lek". Duizenden bezoekers hebben de hele dag genoten van een geweldig evenement.

Traditioneel nog een compliment aan onze debutanten: piper Joep en bass drummer John hebben een uitstekend optreden uitgevoerd.

Klik hier voor meer info.

05-05-2007 In een zonovergoten Nieuwegein vormde Saint Anthony de muzikale begeleiding bij de feestelijke intocht van historische militaire voertuigen en het centrum van Vreeswijk. Daarnaast werd nog opgetreden in het winkelcentrum en bij het graf van een Britse soldaat. Al met al een leuk feest. En we hadden zelfs onze eigen militaire vrachtwagen met chauffeur die ons de hele dag vervoerde!
 
22-04-2007 Het lijkt wel of het altijd mooi weer is als Saint Anthony komt spelen. In de gezellige tuin van het WoonZorgComplex in Cothen stonden we weer lekker in het zonnetje met alle bewoners en andere toeschouwers lekker op de tuinstoelen om ons heen.

Dus ook hier weer een heel erg gezellige middag.

14-04-2007 In Neerijnen werd een verenigingenmarkt georganiseerd, waar verenigingen uit die gemeente en de nabije omgeving zich presenteerden. Wij hadden daar een informatiestand en verzorgden tevens een optreden. Lekker warm in de zon, buiten op het gras gespeeld.

En deze keer hadden we twee debutanten! Francien speelde voor het eerst voor publiek en Arie toonde voor het eerst zijn kunsten op de tenordrum.

31-03-2007 Een optreden op het Boerenfestijn in Rijswijk (ZH).
Weer een debutant in de band. Sandra speelde haar eerste optreden als snaredrummer. Een uitstekend verlopen optreden. Jammer dat de publieke belangstelling voor het evenement wat tegenviel.
 
13-01-2007 Het eerste optreden in 2007 was op de pronkzitting van de carnavalsvereniging in Driebergen. Carnavalsvereniging De Swanensang speelde een whiskyproeverij, waarin een miniband van Saint Anthony een rol speelde. Later werd nog een optreden verzorgd in de pauze. Al met al een gezellige avond met een enthousiast publiek. Het debuutoptreden van Dimitri en Joop was een groot succes.

 

Terug naar geplande optredens     Home

Last update January 30, 2012