24-12-2010

De dag voor kerst werden in het winkelcentrum Valleiweg te Rhenen een aantal korte optredens verzorgd voor het winkelende publiek. Dit was een initiatief van Schotand liefhebber Bart van Laar van de Bloemenkamer Rhenen. Voor hem een goede aanleiding om zijn kilt weer eens aan te doen. Het was echter een wel erg koud optreden door de winterse omstandigheden.

 

04-07-2010

Tijdens de lunch van de bewoners en begeleiders van het Roosevelthuis werd door enele leden van Saint Anthony Pipe Band omlijstende muziek verzorgd. Het optreden vond plaats in het Gimborn Arboretum in Doorn.

 

20-06-2010

"Dag der Kunsten" in Zeist.

Op de "Dag der Kunsten" verzorgen amateurs en (semi)professionals uit de regio voorstellingen, workshops en exposities. Saint Anthony Pipe Band luisterde de opening op met doedelzakmuziek vanaf het bordes. Het was maar een kort optreden van 5 minuten.
 

 

01-05-2010

Op 29-04-2010 vierden onze Pipe Major Gerrit en zijn vrouw Jannette hun 40 jarig huwelijk met vrienden en familie. Natuurlijk kon de band niet ontbreken op zo'n heugelijke dag.

Aan hun gezichten te zien genoten Gerrit en Jannette zichtbaar van de muzikale felicitatie.

Aanvankelijk leek het weer er niet erg toe bij te dragen om er een mooie zonnige dag van te maken maar blijkbaar hebben Gerrit en Jannette het verdiend want om 15:30 uur werd het droog en werd het zelfs zonnig en lekker.

Alle familie, vrienden en kennissen hebben zich goed kunnen vermaken met de fruit spelletjes, het behendig manoevreren met de trekker, het kisten stapelen en alle overige vermakelijkheden.

08-04-2010

Henk Westbroek is bij Saint Anthony op bezoek geweest. Het lag in de bedoeling dat hij bagpipe zou spelen met de leden van onze band. Na instructies van onze Pipe Major Gerrit Reurink en naarstig oefenen is hij in de outfit van de band gehesen en met een bagpipe onder zijn arm zou het dan moeten gaan gebeuren.

Helaas blijkt in de praktijk dat dit nog niet zo simpel is . . . ook niet voor ervaren zangers. In ieder geval lukte het om geluid uit één van de drones te krijgen.

 

   

Terug naar geplande optredens     Home

 

Laatste update 28 July, 2016