16-12-2012

Optreden begraafplaats Tolsteeg te Utrecht

 

30-11-2012

Optreden Landgoed Noordhout

Op deze vrijdagavond heeft de gehele band opgetreden op een donker, koud en vochtig landgoed Noordhout in Driebergen. Dit optreden was anagevraagd voor de 65-ste verjaardag van boswachter Cees Dorresteijn. Ondanks de mindere gevoelens bij de bandleden was het vanuit de reacties van de feestvierders een groot succes. Het feest speelde zicht buiten af in het donker. De gasten konden zich warmen aan de open vuren, de glùhwein en de koude Jàgermeister.
 

22-11-2012

Schots Diner aan boord

Tijdens een Schots diner aan boord van het cruise schip Prins Willem Alexander in de Lekhaven te Wijk bij Duurstede hebbe Gerrit, Edwin en Willem een zeer geslaagd optreden verzorgd.
 

04-11-2012

Optreden MG-club Wijk bij Duurstede

Op de markt in Wijk bij Duurstede hebben verschillende pipers/drummers van Saint Anthony Pipe Band de Engelse MG's omgeven met Schotse Pipe Band muziek. Er zijn drie optrdens verzorgd door onze Pipe Band van elk een half uur.
 

03-11-2012

Optreden 80-jarige

Een geslaagd optreden voor een 80-jarige dame die vroeger ook aan Schotse Volksdansen deed. In die tijd is ze ook de bagpipe muziek gaan waarderen. Zo waardeerde ze dit optreden oonk zeer. Het optreden werd verzorgd door Gerrit, Paul, Gert, Willem en Joop.
 

04-07-2012

Van Braam Houckgeest kazerne, Doorn

Bij het binnenhalen van de sterkste man van Nederland bij de opening van de sportdag van de mariniers hebben Gerrit en Edwin het geheel om 07:00 uur 's ochtends kleur gegeven met schotse doedelzakmuziek.
 

20-06-2012

Anglia diploma's brugklassers

Paul en ik(Gerrit) hebben opgetreden op het Revius bij de uitreiking van de Anglia-diploma's van de brugklassers. Bij de binnenkomst van de leerlingen en ouders hebben we een poosje gespeeld en daarna op het podium bij de uitreiking. Ook Mrs Bucket en een Amerikaanse waren getuige en allen very proud.
 

07-06-2012

Gryphon A. te water

Vandaag zal Saint Anthony Pipe Band de kaptein en de bemanning van het Schotse schip de Gryphon A. uitzwaaien in Schiedam. Het schip heeft een jaar voor reparatie bij Damen Shiprepair Rotterdam in dok gelegen. Bij de te water lating zal Saint Anthony Pipe Band in Schotse stijl het geheel begeleiden met doedelzakmuziek.

Zie de diashow van het optreden 
 

02-06-2012

Taptoe Opheusden

Saint Anthony Pipe Band heeft als enige pipe band deelgenomen aan de taptoe in Opheusden. De taptoe werd georganiseerd ter gelegenheid van het 80-jarig bestaan van fanfare "Kunst & Vriendschap" op sportpark "Heerenland".
 

26-05-2012

Taptoe Lienden

Aan de taptoe van Amicitia in Lienden, gehouden op de markt, werd door Saint Anthony Pipe Band deelgenomen met als pipmajor Herman van den Berg.

Zie de diashow van het optreden.
 

12-05-2012 Ter gelegenheid van de 50-ste verjaardag van campingeigenaar Jan van camping Meck in Maarsbergen hebben drie van onze pipers (Edwin, Gerrit en Paul) versterkt met de partner van Edwin (Mariska) op de tenor drum en Joop Haak op de sides. Het optrden heeft alle verwachtingen overtrofeen van de jubilerende vereniging.
 
12-05-2012 Optreden van twee van onze pipers (Gerrit en Edwin) bij het 50-jarig jubileumfeest van de plaatselijke muziekvereniging "Kunst na Arbeid" in Zegveld. Gerrit en Edwin hebben 2 keer 10 minuten gespeeld. Samen met harmonie "Concordia" uit Wiujk bij Duurstede werd Highland Cathedral ten gehore gebracht.
 
06-05-2012

Schotse Dag ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan.

Zie verslag Schotse Dag 2012.
 

30-04-2012

Op koninginnedag hebben Gerrit, Edwin en Joop de fietsoptocht in Utrecht begeleid.

 

 
20-04-2012  
 

Bij de opening van het Revius Lycem in Wijk bij Duurstede heeft Saint Anthony Pipe Band haar steentje bijgedragen. Het "Revius" (voorheen Sint Anthonius Mavo van waaruit de band is opgericht) blijft met Saint Anthony Pipe Band nauw verbonden.
Het nieuwe Revius Lyceum biedt ons ook weer een onderkomen voor de wekelijkse repeties.

Bij de opening heeft de band de genodigden welkom geheten met schotse bagpipe muziek.

   

Terug naar geplande optredens     Home

 

Laatste update 4 January, 2013