22-10-2016 Uitvaartbeurs Rivierenland in Beesd

Voor de opening vaan uitvaartbeurs Rivierenland trok Saint Anthony Pipe Band al spelend door Beesd begeleid door een 12-jarige rouwkoe.
Tijdens de beurs werd nogmaals een korte route door Beesd gelopen en werden diverse nummers ten gehore gebracht. Uiteindelijk werd vanwege de temparatuur het optreden verplaatst naar het kerkje.

Zie ook de Facebook pagina van Saint Anthony Pipe Band.
 
 

24-09-2016 Shanty Festival Wijk bij Duurstede

Als verrassing speelde SAPB bij de opening van het Shanty Festival. Al lopend marcheerden we vanaf het "huis van de gemeente" naar de markt waar de we een optreden verzorgden voor en na de opening van het festival. Vandaaruit verzorgden we later nog een optreden bij het E&E Gasthuis voor de bewoners daar.

Het was bere gezellig in Wijk en het weer was on-Hollands mooi. De optredens werden door het publiek zeer gewaardeerd. uit reacties naderhand bleek dat sommige toehoorders er kippenvel van kregen.

04-09-2016 Solo-optreden Schalkwijk

Edwin verzorgt een solo optreden op een verjaardagsfeest van een liefhebber van doedelzakmuziek in Schalkwijk (restaurant Jonkheer de Ram). De gasten konden het optreden zeer waarderen op een paar peuters na die duidelijk overdonderd waren door het harde geluid ..

03-07-2016


 

De Dag van de blaasmuziek

Tiende Dag van de blaasmuziek op de binnenplaats van Kasteeel Duurstede.

25-06-2016 Pleinfeest Westbroek

Optreden op het jaarlijkse Pleinfeest waarbij Saint Anthony Pipe Band een optreden zal verzorgen en in de finale Highland Cathedral wordt gespeeld samen met andere muziekgezelschappen.
 


 

12-06-2016 Continental Contest Jachtslot de Mokerheide

Bij de Continental Contest op Jachtslot Mokerheide heeft Saint Anthony Pipe Band gezamenlijk met de Seaforth Highlanders of Holland een paar keer opgetreden.
De samenwerking tussen beide bands was een groot success en voor de tweede dag van de Continental Contest een welkome aanvulling in vergelijking met vorig jaar toen er geen pipe bands optraden op de zondag.

Op het einde van de Continental Contest werd door meerdere bands deelgenomen aan een optreden van de Holland Massed Pipe Band.

 

 

12-06-2016 Continental Contest Jachtslot de Mokerheide

Een quintet van Saint Anthony Pipe Band bestaande uit Anne, Henk, Maurice, Willem en Daan, de zoon van Anne, namen op zondag deel aan de competitie. Het quintet onder leiding van Anne werd met trots de 2de bij de quintetten.

Daarnaaast heeft de band optredens verzorgd gedurende de middag en was Saint Anthony Pipe Band onderdeel van de Massed Pipe Band aan het einde van het festijn op landgoed Jachtslot de Mokerheide.

 

02-06-2016 E&E Sponsorloop oudjes

Op 2 juni 2016 heeft een deel van Saint Anthony Pipe Band de sponsorloop van de oudjes voor een beleef- en beweegtuin muzikaal omlijst. Gerrit, Willem, Henk en Gert hebben de oudjes met rollators, in rolstoelen of zonder hulpmiddelen muzikaal aangemoedigd.
 

   
27-04-2016 Koningsdag Nieuwpoort

SAPB heeft op Koningsdag een optreden verzorgd in Nieuwpoort om de Highland Games aldaar op te luisteren. Het indoor gedeelte was goed te doen. Outdoor was het vechten met de elementen en de instrumenten. We hebben ons er fier doorheen geblazen en geslagen!!
 

24-01-2016 Robert Burns Night

De Haagse Vrijmetselaarsloge houdt traditioneel de herdenking aan vrijmetselaar Robert Burns levendig. Edwin, Gerrit en Tietse hebben hier het aansnijden van de Hagis met neeps en tat ties muzikaal omlijst met Schotse bagpipe muziek.
 

16-01-2016 Als het maar Wijks is

Deze show in het Calypso theater met alleen maar Wijkse artiesten, shanty koren was een groot feest. Namens SAPB traden Gerrit en Gert op samen met het vrouwenkoor de LEK-kerbekken. Gezamenlijk werd "Amazing Grace" ten gehore gebracht.

 

Terug naar geplande optredens     Home

 

Laatste update 25 October, 2016