10-12-2017 Dickens Festival Druten

Een gezamenlijk optreden met Herivvarda met diverse Kersttunes. Helaas was het weer spelbreker en konden alleen Gerrit Reurink en Mark den Oudsten meespelen en waren Rian den Oudsten en Petra Merceij er bij als vlaggendragers en als steward.
 

09-12-2017 Nieuwegein Uitvaartcentrum Dillema

Jaarlijks terug kerende optreden bij de wensboom van uitvaartcentrum Dillema. Ondanks de kou toch een goed bezocht evenement.
 

11-11-2017 Harmelen Intocht Prins Carnaval
 
06-10-2017

SAS Netherlands Huizen Optreden voor de OR

 

De ondernemingsraad van dit bedrijf had een vergadering in het bedrijfsgebouw, een mooie villa met een grote ingesloten tuin. Wij braken om twee uur de vergadering af en namen de personeelsleden mee naar die tuin waar een aantal bogen, touwen en tonnen klaarlagen om een soort Highlandgames te spelen. Bij de wisseling van de ploegen werden elke keer een paar tunes gespeeld.
Om vier uur konden de deelnemers kiezen uit drie workshops van een uur:
een whiskyproeverij, maken van Schotse hapjes en een uitleg over drum, doedelzak en kleding.
Ongeveer 25 man koos voor onze uitleg en probeerden enkele klanken uit de doedelzak te krijgen en te drummen. Voor we het in de gaten hadden was het vijf uur konden we, na de nodige hapjes en drankjes, aansluiten in de file.
Al met al volgens de OR een zeer geslaagde dag.
 
02-07-2017 dag van de Blaasmuziek

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Saint Anthony Pipe Band (SAPB) bijgedragen aan de dag van de blaasmuziek. Het was een gezellige en zonnige dag op Kasteel Duurstede.
Midden op de middag vezorgde SAPB een optreden van ongeveer 45 minuten.
 

28-05-2017 Slot Loevestein - Schotse Dag NOvDB

Door de NOvDB wordt dit jaar voor het eerst op Slot Loevestein de Schotse Dag georganiseerd. Naast de diverse stand presenteren diverse pipe bands zich. Wij hebben samen met de Seaforth Highlanders of Holland een gezamenlijk optreden verzorgd.

De Schotse Dag van de NOVdB werd afgesloten met een optreden van de Massed Pipes and Drums bestaande uit alle bands die een optreden verzorgden.
 

21-05-2017 40-jarig jubileum SAPB - Schotse Dag

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Saint Anthony Pipe Band hebben we op kasteel duurstede een Schotse Dag georganiseerd met medewerking van o.a. Caraid Cuimris, Projectkoor Kort maar Krachtig, Seaforth Highlanders Pipes and Drums, Shantykoor Rijn en Lek, zangeres Suzanne de Jong, Herivvarda Pipes and Drums en oud leden.

Daarnaast waren er diverse stands van House of Carynette (Schotse artikelen), Eric's Kookservice, De Wijkse Ballondecoraties, Vereniging van Ierse Wolfshonden, Gall en Gall Whisky proeverij.

Met dank aan Kasteel Cultureel bij wie we te gast waren.
 

Zie ook het menu item jubileum 2017
 

 
14-04-2017 Voetbalvereniging DOVO Veenendaal

Ter gelegenheid van het 4-landen voetbaltoernooi ontvangt DOVO een Engelse voetbalclub uit Nottingham Forest. Bij de openeing van het toernooi heeft SAPB Mull of Kyntire gespeeld wat de club tune van Nottingham Forest is.
 

 
     
18-02-2017 Workshop met Elmer de Jong voor de CD

Op deze zaterdag begon de workshop in een heel ontspannen sfeer. Het doel was de tunes voor de CD te verfijnen. Aanvankelijk hebben de drummers geoefend onder de leiding van Tietse op de drum pads en de pipers onder de leiding van Elmer op de practice chanter. Na de verzorgde lunch ging iedereen weer naar zijn eigen lokaal om verder te oefenen.
Vanaf een uur of 14:00 uur kwam iedereen weer samen in de hal om gezamenlijk de ingestudeerde tunes te repeteren. Het was voor iedereeen een leerzame dag in een ontspannen sfeer.
 

  
 
11-02-2017 80-ste verjaardag Arie Hootsen

Het gebeurt niet dagelijks dat een pipeband lid 80 jaar wordt en nog speelt. De Seaforth Highlanders of Holland en Saint Anthony Pipe Band hebben Arie Hootsen gezamenlijk (Arie is lid van beide bands) een serenade gebracht in het Bowling Centrum in Leusden.

 

Terug naar geplande optredens     Home

 

Laatste update 24 October, 2017